O računovodskem servisu MOJI RAČUNI Miha Rihar s.p.

Računovodstvo je v naši krvi, saj smo že tretja generacija, ki se ukvarja z računovodstvom.

V računovodskem servisu MOJI RAČUNI prenašamo znanje iz generacije na generacijo, ga nadgrajujemo z izobraževanji na aktualnih računovodskih in davčnih področjih ter ga podpiramo s sodobnimi tehnološkimi rešitvami. Dodatno znanje in posvet sta nam vedno dosegljiva, saj smo del franšizne skupine Simič & partnerji, podfranšiza podjetja PROR.I.S.K.

Naš cilj so zadovoljne stranke, saj le zadovoljne stranke postanejo dolgoročni poslovni partnerji. Pri delu smo odzivni in natančni. Vseskozi sledimo davčnim in gospodarskim novostim.

S strankami se dogovorimo za potrebni obseg in nabor storitev, ki jih zaračunamo skladno z dogovorjeno ceno. V kolikor stranka potrebuje pomoč ali ima kako vprašanje, smo vsakodnevno na voljo za posvet.

Urejeno imamo zavarovanje odgovornosti.

Sodobne tehnološke rešitve v računovodstvu
Vizija in poslanstvo - kakovostno računovodstvo

Vizija

Strankam pomagati pri njihovem poslovanju z računovodsko-davčnimi nasveti ter pravočasnim in kakovostnim vodenjem poslovnih knjig. S tem postajamo dolgoročni poslovni partnerji in skupaj rastemo.

Poslanstvo

S stalnim izobraževanjem in sledenjem novostim na področju davčne zakonodaje dvigovati nivo znanja ter nadgrajevati interno bazo znanja.

Stranko razbremeniti skrbi in ji pravočasno priskrbeti računovodske podatke, ki so potrebni za poslovne odločitve. Slediti tehnološkim rešitvam, ki lajšajo poslovanje in o tem po najboljših močeh svetovati strankam. 

S kakovostnim delom podjetniku omogočiti, da se osredotoči na svoj posel. Podjetnik se bo tudi zaradi naše podpore lažje osredotočil na svoj primarni posel in posledično povišal dodano vrednost oziroma povečal prihodek.

Vprašajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede svetovanja. Prosimo, da izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v kratkem vas bomo kontaktirali.