Kakovostno računovodstvo vam pomaga pri vašem poslovanju

Računovodstvo ni le vodenje knjig v skladu s standardi in predpisi ter izvajanje predpisanih poročanj.

Računovodstvo je osnova za obvladovanje podjetja, sprejemanje odločitev in planiranje nadaljnjega poslovanja. Pri MOJI RAČUNI vam v najkrajšem možnem roku priskrbimo podatke, ki jih potrebujete za odločanje, in poskrbimo za pravočasno obvezno poročanje. Tako vas, kar se da, razbremenimo odvečnih skrbi in vam hkrati priskrbimo ključne informacije, da se lažje posvetite svojemu poslu.

Računovodske storitve opravljamo za družbe, zasebnike, društva in zasebne zavode.

Naše izkušnje iz računovodstva in podpore pri poslovanju uspešnih in rastočih podjetij smo združili v nabor kakovostnih računovodskih in povezanih storitev za mlada, majhna in malo večja podjetja.

Nudimo različne načine dostave dokumentacije:

  • osebna dostava v naše prostore,
  • po pošti (nabiralnika na sedežu in na naslovu pisarne),
  • po elektronski pošti,
  • prevzem preko našega oblaka (OneDrive),
  • prevzem preko vašega oblaka,
  • prevzamemo pri vas.
Kakovostno računovodstvo - paketi

Paketi prilagojeni vašim potrebam in željam

Da bi vam olajšali izbiro računovodstva primernega za vaše podjetje, smo pripravili pakete, ki se razlikujejo glede na obseg vašega poslovanja in glede na način sodelovanja in izmenjave informacij z nami. Lahko pa se povsem individualno dogovorimo za storitev, ki je za vas najprimernejša.

Klasično računovodstvo

Osnovni paketi so namenjeni vsem, ki se odločite za strokovno in kakovostno računovodsko storitev in klasično sodelovanje z računovodskim servisom po zmerni ceni.

Spletno računovodstvo

Spletno računovodstvo bistveno izboljša pregled nad poslovanjem, omogoči kar se da hitro obdelavo poslovnih dogodkov in hkrati zniža strošek računovodstva.

Računovodstvo po meri

Glede na vašo dejavnost, obseg poslovanja in potrebe po dodatnih storitvah se individualno dogovorimo za mesečni pavšal.

Vprašajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede računovodstva. Prosimo, da izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v kratkem vas bomo kontaktirali.