Cenik računovodstva

Cena računovodstva je seveda pomembna, vendar je po našem mnenju bolj pomembno, kako kakovostno so opravljene računovodske storitve.

Cena storitve se oblikuje glede na izbrani paket, obseg vašega poslovanja (število poslovnih dogodkov na mesec) in število zaposlenih.

Namen paketov je, da dobite celovito računovodstvo po optimalni ceni glede na obseg vašega poslovanja. Pri večjem obsegu poslovanja ali pri posebnih zahtevah vam ceno storitve oblikujemo individualno.

Pri klasičnem paketu (klasično računovodstvo) izvedemo vse obdelave mi. Pri spletnem paketu (spletno računovodstvo) vi izdajate račune in vnašate račune v spletni rešitvi miniMAX. Za takšno sodelovanje potrebujete še licenco miniMAX mikro poslovanje.

Poslovni dogodki so izdani računi, prejeti računi, zaključki blagajne, razni obračuni (kot so potni stroški, drugi obračuni) in razni dogodki na podlagi pogodb (kot so cesija, asignacija, verižna kompenzacija, kupoprodajna pogodba). Za plačo se šteje obračun plače za zaposleno osebo, medtem ko se obračun izplačila drugega osebnega dohodka (kot so najemnina, avtorski honorar, izplačilo po podjemni pogodbi, izplačilo dividende) šteje za polovico plače.

Za vas smo pripravili nekaj osnovnih cen klasičnega in spletnega računovodstva. Če se ne najdete znotraj prikazanih primerov, nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

Cenik računovodstva za DDV zavezance (cene so v EUR in brez DDV)

Število poslovnih dogodkov mesečnoKlasični paketSpletni paketPrihranek
1575 EUR65 EUR13 %
30120 EUR100 EUR17 %
60200 EUR150 EUR25 %
120350 EUR260 EUR26 %

Cenik miniMAX licenc (cene so v EUR in brez DDV)

Licenca miniMAX Cena
Mikro poslovanje15 EUR
Mini poslovanje20 EUR
Maksi poslovanje30 EUR

Cenik obračuna plač (cene so v EUR in brez DDV)

PlačaCena obračuna plače
Prva plača20 EUR
Nadaljnja plača15 EUR
Prispevki za zasebnikaV ceni

Posebna ponudba za manjše stranke (cene so v EUR in brez DDV)

Manjše stranke (do 15 poslovnih dogodkov mesečno)Optimalni paketi
S.P., normirana obdavčitev30 EUR
S.P., normirana obdavčitev, DDV zavezanec50 EUR
S.P. ali družba, ki ni DDV zavezanec (do 15 dogodkov mesečno)60 EUR
S.P. ali družba, ki ni DDV zavezanec (do 30 dogodkov mesečno)100 EUR

Vprašajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede računovodstva. Prosimo, da izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v kratkem vas bomo kontaktirali.